O CĂLĂTORIE CU PERSONALITATE

Credem în valorile noastre și le respectăm

Servicii de calitate adaptate cerințelor tale

24 de ore din 24, 7 zile din 7, ai parte de servicii de transport personal de la și către orice destinație națională sau internațională. Misiunea noastră este să te luăm din punctul de plecare și să te ducem exact la destinație. Mai exact, din ușă în ușă. Ajungi la timp la întâlnirea de la restaurantul tău favorit, fără griji. Vezi în continuare serviciile noastre de transfer privat de persoane și alege una dintre mașinile din flota noastră aici. 

Indiferent de scopul călătoriei tale, atunci când te urci într-una dintre mașinile noastre, ești întâmpinat de personal specializat. Atent ales și testat pentru a se ridica la nivelul sistemului de protocol, personalul Shuttle Choice satisface chiar și cei mai exigenți antreprenori și oameni de afaceri. Totul se desfășoară în mod facil și rapid pentru a-ți oferi o experiență plăcută.

Asigură-ți un transfer privat către orice destinație

Dacă efectuezi adesea călătorii sau zboruri în interes de afaceri, ai nevoie să călătorești în tot confortul și în condiții de maximă siguranță.
Transferul privat de persoane este o formă de transport în care un grup sau o persoană, se deplasează în mod exclusiv de la un loc la altul. Acest tip de transport poate fi folosit pentru o varietate de scopuri, inclusiv transferuri de la aeroport, călătorii de afaceri sau turistice, transport la evenimente sau pentru orice alte nevoie individuală de transport.
Transferul privat nu implică împărțirea autoturismului cu alți pasageri sau respectarea unui traseu și orar prestabilit și oferă o serie de beneficii, cum ar fi confortul, intimitatea, flexibilitatea și personalizarea serviciului în funcție de preferințele și nevoile clienților.
Alegând Shuttle Choice vei beneficia de toate avantajele unui transfer comod, în compania unui sofer politicos și punctual, vorbitor de limba engleză, posesor al atestatelor și cursurilor legislative necesare pentru a-și desfășura activitatea conform normelor în vigoare. Contactează-ne pentru a obține o ofertă personalizată.