Mai mult decât o afacere, o pasiune

Cu 2 angajați și doar 3 autoturisme am creat în  anul  2004  A&W Company.

6 ani mai târziu, rebrenduiam identitatea, numele și imaginea companiei și extindeam serviciile prestate. Așa a luat naștere AWR Lease Services, care în prezent deține o flotă compusă din 200 de unități și prestează o gamă variată de servicii, special concepute pentru a acoperi majoritatea nevoilor de mobilitate, atât de necesare clienților noștri. Scopul nostru este să fim mai mult decât un furnizor de servicii, ne dorim să fim lângă client şi să venim în întâmpinarea nevoilor acestuia, încercând să oferim cele mai potrivite soluţii de rent a car, leasing operațional sau de transfer persoane, atât în vestul țării cât și oriunde pe teritoriul acesteia.

Experiența ne-a îndemnat să ne perfecționăm, astfel încât să putem onora aproape orice fel de servicii solicitate, atât pentru companii cât și pentru persoane fizice .

Dorim să încheiem parteneriate pe termen lung, în acest sens urmărind să ne ridicăm la nivelul cerințelor clienților noștri. Avem standarde exigente în ceea ce privește integritatea, calitatea și valoarea serviciilor noastre și urmărim să le depășim de fiecare dată.

MISIUNE

Misiunea noastră este creșterea constantă a calității serviciilor de mobilitate prin utilizarea autovehiculelor de ultima generatie, prin interacțiune umană și protocol avansat de asigurare a calității.
Prin soluțiile și integrarea sistemelor noastre auto-dezvoltate, organizația noastră este capabilă să gestioneze rezervările și relația cu clienți pe mai multe canale, fără compromisuri in materie de calitate.

VALORI

Calitatea serviciilor reprezintă prioritatea noastră permanentă.
Indeplinirea cerițelor clientului la nivel maxim, este sensul activității noastre.
Implicarea fiecărui angajat pentru obținerea calității adecvate, în toate fazele furnizării serviciilor.
Imbunatatirea continuă a calității, cu obiective de performanță
Măsurabile.
Planificarea activității constitue stilul de muncă al organizației noastre.

Echipa AWR Lease Services

“Negociem orice, dar nu negociem principii”

Profesionalismul, flexibilitatea, asertivitatea și empatia membrilor echipei noastre sunt principii ce ne conferă posibilitatea de a oferi mai mult decât un serviciu- o experiență unică – Experiența AWR: fie că este vorba despre inchiriere, transfer sau leasing operational, AWR oferă, intotdeauna, clienților soluția optimă de mobilitate.

IOVA ACIMOVAT

CEO Founder

Email: iova.acimovat@awr.ro

OANA DATCU

Sales manager

Email: oana.datcu@awr.ro

ADRIANA CHINEJA

Financial manager

Email: contabilitate@awr.ro

Laura ACIMOVAT

Insurance manager

Email: laura.acimovat@awr.ro

IOVA ACIMOVAT

CEO Founder

Email: iova.acimovat@awr.ro

ADRIANA CHINEJA

Financial manager

Email: contabilitate@awr.ro

OANA DATCU

Sales manager

Email: oana.datcu@awr.ro

Laura ACIMOVAT

Insurance manager

Email: laura.acimovat@awr.ro